Sexshop X-TOYS.NL home kassa info tips vragen links media nieuws


Opruiming!!!
Vijftig Tinten Grijs
Penis Plug
Virtual Reality Toys
Clit Stimulator
Sexmeubels
Vibrator
Anaal Toys
Design Toys
Dildo
Lingerie
Drogist
Sieraden
Bondage
Bordspellen
Vacuumpomp
Vagina Toys
Kunstvagina
Balletjes
Cockringen
Poppen
Literatuur
Love Machines
Electro Toys
Cyberskin
Diversen
Zoek

  ARTIKEL TOP 10:

  NIEUWE SEXTOYS:

  WORDT PARTNER:

Verdien nu 15% van de omzet die consumenten via uw website bij ons uitgeven! Klik hier.

The Cone Vibrator Roze

The Cone Vibrator Roze

The Cone vibrator is een innovatief sexspeeltje. Als je dit speeltje ziet zal je in eerste instantie denken "ziet er mooi uit, maar wat kan ik ermee?". De mogelijkheden van The Cone vibrator zijn onbeperkt.

Tot onze favoriete ideeén behoren: erop gaan liggen terwijl je een erotisch verhaal leest (kan je lekker klaarkomen zonder de pagina's te bevuilen!), er in kleermakerszit tegenaan wrijven terwijl je je partner pijpt, in een kantoorstoel zitten en e-mails schrijven met dit lekkere ding tussen je benen (of sport kijken of porno of...), en je er in lotus-houding omheen wentelen samen met een partner zodat je tegelijk van het spel kan genieten. Het is lekker om de punt te penetreren in je vagina, nog lekkerder zijn de vibraties tegen de vaginawand.

De Cone vibrator was oorspronkelijk ontworpen door Alan Driscoll als een houten SM-stoel, maar bleek al gauw veel te comfortabel! Door de vorm te verwerken in een superzachte plastic soort en een krachtige vibratiemotor toe te voegen, ontdekte Alan een ongelooflijk nieuw seksspeeltje. De speciale vorm van The Cone vibrator brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je The Cone vibrator niet vast te houden om hem te gebruiken.

De makers van The Cone vibrator zijn momenteel bezig met verschillende onderzoeken omtrent de voordelen van dit product bij heropbouw van het spierweefsel na zwangerschappen met mogelijke voordelen zelfs ví²í²r de geboorte en mensen die lijden aan incontinentie. Gebruikers merkten een toename op in hun libido en een verhoogde gevoeligheid!

Met een krachtige 3 volts -, 3000Rpm Gold Brush motor en 16 voorgeprogrammeerde instellingen (waardoor de vibratiesnelheid en frequentie gaat variéren tot maximum 30Hz), is de Cone de perfecte vorm van alles-in-één entertainment! De Cone meet 135mm met een diameter van 185mm en weegt een mooie 375 gram (grootte/gewicht bij benadering en zonder batterijen). The Cone vibrator werkt op 3 C-batterijen (niet bijgeleverd).

Levertijd: Uitverkocht!

Artikelnr: E20861
Barcode: 0000000E20861

Prijs: van €79,95 voor €72,70

Helaas, uitverkocht!

Stuur als suggestie

Klanten die een 'The Cone Vibrator Roze' kochten, kochten ook:

Recensies over het product 'The Cone Vibrator Roze':

Er zijn nog geen recensies geschreven voor het product

Terug

Uw recensie toevoegen


Bestel snel, en krijg een GRATIS cadeautje bij uw bestelling!

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Copyright © 1999 - 2019.
Disclaimer | Sitemap | Privacy Policy